• Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

  Verregaande service, vanuit genoemde familiegedachte, is een grondbeginsel van de handelsonderneming Oliehandel Dekker.

  De kwaliteit van onze geleverde producten, als ook onze dienstverlening, zijn gefundeerd in een ISO 9001-2015 kwaliteitssysteem.

 • Een Zeeuws familiebedrijf, al 45 jaar.

  Met de derde Dekker generatie in de startblokken staat Oliehandel Dekker gesteld voor de toekomst.

  Opgericht door B. (Bart) Dekker sr. en na 30 jaar geleid door zijn zonen Bart, Theo en schoonzoon Jaap Bimmel, komt de leiding nu in handen van Robert Dekker en Huib Bimmel.

  Na 45 jaar is Oliehandel Dekker nog steeds een begrip in het Zeeuwse, met Grijpskerke als thuisbasis en nevenvestiging in Axel en Terneuzen.

  Met de nieuwe generatie heeft Oliehandel Dekker het vertrouwen in de toekomst en staan we gesteld voor nieuwe uitdagingen in de brandstofwereld.

   

 • Brandstoffen en smeermiddelen voor de scheepvaart.

  Naast de handelsactiviteiten op het land is Oliehandel Dekker ook werkzaam op het water. Onder de handelsnaam Zeeland Bunkering worden binnen- en zeevaartschepen bevoorraad met brandstof, water, smeermiddelen en gassen.

  Uitvalsbasis is het kanaal van Gent naar Terneuzen, met als ligplaats voor de bunkerschepen de kade in Terneuzen. Naast de vestiging in Terneuzen beschikt Zeeland Bunkering over een eigen aanlegsteiger in Vlissingen-Oost.