Propaan installateur

Benegas premium dealer en propaan installateur

Oliehandel Dekker is  Benegas Premium dealer voor propaangasflessen en bulk leveringen door heel Zuid-West Nederland. Ook plaatst en sluit onze eigen technische dienst propaantanks aan, we zijn propaan installateur bij particulieren en bedrijven. De werkzaamheden aan propaaninstallaties vinden plaats onder de erkenning van “geaccepteerd installateur NPR 2578″. Deze erkenning is een wettelijke verplichting, die garant staat voor een veilige installatie van propaan; ook is door middel van een ” Energie Consult Holland keursticker” herkenbaar of de installatie is goedgekeurd.

Benegas voor een duurzame toekomst!

Benegas gaat graag sámen aan het werk voor een mooiere en schonere toekomst. Hierdoor zijn ze, per 1 januari 2019,  voor alle bulkpropaan en gasflessen overgestapt naar CO2 neutraal propaan middels CO2-compensatie.

Hoe doen zij dat?

De CO2 –uitstoot waar ze door de verkoop van het propaan verantwoordelijk voor zijn, compenseren ze door de aanschaf van ’Carbon Credits’. Met deze carbon credits investeren ze in verschillende duurzaamheidsprojecten die er voor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt.

Zie www.benegas.com voor deze projecten.

propaan installateur
co 2 neutraal propaan