Een gasfles vullen in de provincie Zeeland, doe je bij een van de gasfles vulstations van Oliehandel Dekker. Maar ook voor het kopen van gasflessen ben je aan het juiste adres. Zelfs accessoires voor de gasfles zijn ter plekke  beschikbaar. Wij hopen u hiermee ruim voldoende van dienst te zijn wanneer u in onze provincie Zeeland woont of verblijft tijdens een vakantie. In onderstaand overzicht ziet u wanneer de gasvulstations open zijn en vind je de route ernaar toe.

Vullen, ruilen en kopen van gasflessen in Zeeland

Gasvulstation Axel

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 -16.00 uur
Zaterdag : 09.00 -12.00 uur
Zondag : Gesloten

Je vindt ons op Meekrapweg 10 [Vaartweg] te Axel (ROUTE)

Gasvulstation te Grijpskerke:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 -17.00 uur
Zaterdag : 08.00 -16.00 uur
Zondag : Gesloten

Je vindt ons op Middelburgseweg 9 te Grijpskerke, via bemande shop (ROUTE)

10 tips om gasflessen veilig te gebruiken

Een gasfles kopen in de buurt: Thuis, onderweg of op de camping

Een gasfles schaf je snel aan in de buurt van waar jij je begeeft. Dat kan thuis zijn maar ook onderweg of op de camping waar je verblijft. In alle gevallen zijn tips hoe de gasfles goed te gebruiken welkom. Gasflessen zijn veilige producten. Toch vraagt het gebruik van gas bij de tent, in caravan of camper om voorzichtigheid. Deze tips helpen je om op een verantwoorde manier gebruik te maken van gas. Lees de 10 tips

U vindt alle gasproducten bij ons gasvulstation

Voor alle gasproducten, zowel propaan- als technische gassen en gas gerelateerde accessoires bent u bij Oliehandel Dekker aan het juiste adres.  Oliehandel Dekker levert een breed scala aan propaanflessen, waaronder Benegas (CO2 Neutraal), CampinGaz, Antargaz en DIN flessen. Tevens kunt u bij Oliehandel Dekker terecht voor heftruckflessen en industriële gassen, zoals Acetyleen, Argon, Koolzuur, Stikstof, Waterstof, Weldmix en Zuurstof. Maar ook voor CO2 besparende en energie producten en diensten.

Wij zijn daarnaast ook Benegas Premium dealer voor propaangasflessen en bulk leveringen door heel Zuid-West Nederland. Onze eigen technische dienst plaatst en sluit propaantanks aan.