Gasvulstations van Oliehandel Dekker vindt u verspreidt door de provincie Zeeland. Wij hopen u hiermee ruim voldoende van dienst te zijn wanneer u in onze provincie woont of verblijft. In onderstaand overzicht ziet u wanneer ze open zijn maar de route ernaar toe.

Gasvulstation te Grijpskerke:

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 -17.00 uur
Zaterdag : 08.00 -16.00 uur
Zondag : Gesloten

Je vindt ons op Middelburgseweg 9 te Grijpskerke, via bemande shop (ROUTE)

Gasvulstation te Axel,

Let op: donderdag 16 november wordt de propaaninstallatie gekeurd en kunnen er alleen gasflessen gewisseld worden en niet gevuld!

 

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 -16.00 uur
Zaterdag : 09.00 -12.00 uur
Zondag : Gesloten

Je vindt ons op Meekrapweg 10 [Vaartweg] te Axel (ROUTE)

Vullen, ruilen en kopen van gasflessen

Download hier onze gasflessen brochure 

gasvulstation zeeland, gasfles vullen zeeland

U vindt alle gasproducten bij ons gasvulstation

Voor alle gasproducten, zowel propaan- als technische gassen en gas gerelateerde accessoires bent u bij Oliehandel Dekker aan het juiste adres.  Oliehandel Dekker levert een breed scala aan propaanflessen, waaronder Benegas (CO2 Neutraal), CampinGaz, Antargaz en DIN flessen. Tevens kunt u bij Oliehandel Dekker terecht voor heftruckflessen en industriële gassen, zoals Acetyleen, Argon, Koolzuur, Stikstof, Waterstof, Weldmix en Zuurstof. Maar ook voor CO2 besparende en energie producten en diensten. 

Wij zijn daarnaast ook Benegas Premium dealer voor propaangasflessen en bulk leveringen door heel Zuid-West Nederland. Onze eigen technische dienst plaatst en sluit propaantanks aan.

Lees onze 10 tips om gasflessen veilig te gebruiken